Jamborette

15 juli, 2007

Vanwege de hevige regenval de afgelopen weken is de situatie op het kampeerterrein van de jamborette (haarlem spaarnwoude) ernstig veranderd. Ook hebben we van 15 kinderen nog geen kampformulier mogen ontvangen en zijn de extra bijdrages nog niet allemaal binnen.

Dit alles vraagt om wat zaken onder de aandacht te brengen, download het word document met de laatste jambo update.

 

 

Op de brievenpagina van de scouts is de vierde (en laatste) brief over de Jamborette te vinden. Kijk op de Jamborettepagina voor de laatste info!!

Inmiddels hebben voldoende ouders zich opgegeven om te helpen met het vervoer van onze bagage en het materiaal, bedankt hiervoor!

De Haarlem Jamborette is een internationaal scouting kamp dat van 29 juli(opening) tot en met 7 augustus(sluiting) zal worden gehouden in het recreatiegebied Spaarnwoude. De Vliegende Pijl zal met een delegatie van 23 scouts & explorers en zes (bege)leidersaan het kamp deelnemen. Bijna alle andere VP-ers zijn als medewerker in diverse teams op de Jambo aanwezig.

Zondagmiddag 5 augustus is er een open dag voor iedereen die geinteresseerd is. U kunt dan ook de VP-deelnemers gedag komen zeggen!

Voor meer informatie: www.haarlemjamborette.nl