Afscheid Wouter als scoutsleiding!

17 oktober, 2011

Afgelopen zaterdag was het dan zover; het afscheid van Wouter als scoutsleiding. Wouter, wie kent hem niet. Na vele jaren zich ingezet te hebben als scoutsleiding, neemt hij dan nu definitief afscheid van zijn beige blouse. Ter ere van zijn afscheid stond de scouts-opkomst van 15 oktober in het teken van Wouter.
Eerst hebben de scouts ervaren hoe het is om elke dag met de trein van Haarlem naar Delft te reizen, net zoals Wouter elke dag doet. Helaas was er geen echte trein beschikbaar, dus moesten de scouts deze eerst pionieren. Na dat de scouts in Delft waren aangekomen, belandden ze in de collegezaal. Wouter studeert elektrotechniek dus kregen de scouts hier ook een spoedcursus in. Aan het einde van het college trakteerde Wouter de scouts op raketten!

 

De scouts wilde Wouter natuurlijk bedanken voor zijn inzet als leiding (en de voor de raketten) dus hebben de scouts Wouter versierd met al het knutselmateriaal dat beschikbaar was. De rest van de leiding had alleen sterk het vermoeden dat de scouts het versieren van Wouter leuker vonden dan Wouter zelf!
Gelukkig hoeven sommige scouts Wouter niet zo lang te missen, Wouter sluit zich na de herfstvakantie officieel aan bij het begeleidingsteam van de explo’s! In de bijlage kun je de merkwaardige uitnodiging lezen die Wouter heeft ontvangenvoor zijn afscheids-opkomst.
Namens alle scouts en het scoutsleidingteam: Wouter bedankt!