De esta’s zijn het seizoen gek maar leuk begonnen!

13 oktober, 2011

Bij de esta’s zijn we het seizoen weer gek begonnen. Op zomerkamp hebben we een groot avontuur beleefd met een verstrooide professor die onze hulp nodig had voor een expeditie naar de ‘sjungel’. We kwamen er al snel achter dat in de ‘sjungel’ indianen woonden die een oorlog uitvochten met een gemene dictator. Gelukkig konden we de dictator verslaan en de ‘sjungel’ teruggeven aan de indianen.

Kort daarna was alweer de eerste opkomst. Zoals altijd hebben we lekker spelletjes gedaan, waarbij het wel bijzonder fijn was dat we weer een mooi grasveld hebben. De andere opkomsten hebben we met bootjes gevaren en zijn we naar het bolwerk geweest, waar we een paar verdachte vissers tegenkwamen.
Uiteindelijk hebben we zelf nog een makreel gewonnen zonder dat we meededen aan de webstrijd…

In de herfst gaan we wat serieuzer aan de slag: er zijn plannen om een insigne te gaan halen. Ook komt er een weekend aan, en… tsja,we verklappen nog niet alles. Als je wil weten wat we gaan doen, moet je maar gewoon elke week naar de opkomst komen!

Verder hebben we de laatste weken helaas afscheid moeten nemen van een paar kinderen en van Nagaina. We vonden het heel gezellig met jullie en zullen jullie missen. Lieve groetjes van de esta’s!