Komt het zien, komt het zien!

21 maart, 2012

Komende 2 weken gaan de esta’s aan de slag met een bijzonder project, iets dat we nog niet eerder als scoutinggroep gedaan hebben. We gaan een spetterende circusshow maken! Dit doen we om de kinderen een fantastische dag te geven en om op deze manier geld in te zamelen voor circusmateriaal voor Roemenië.

Hier gaat Tabaqui in juni heen om lichamelijk en verstandelijk beperkte kinderen dezelfde unieke circuservaring te bieden. Het doel van het project in Roemenië is om kinderen met een beperking meer zichtbaar te maken in de samenleving en het tonen van hun mogelijkheden. Om dit mogelijk te maken, zijn circusmaterialen voor nodig en dat kost geld. Anne Kuipers (van circusschool Hannes & Co) zal speciaal voor onze circusdag al zijn materiaal uit de kast halen om de esta’s gratis deze workshop aan te bieden en ervoor te zorgen dat het een spetterende voorstelling wordt.

Zaterdag 31 maart ben u van harte uitgenodigd om te komen kijken. Neem alle broers en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes, nichtjes en neefjes en andere belangstellende mee om er een groot succes van te maken. Wij vragen een toegangsprijs van 5 euro per persoon als bijdrage voor een vrijwilligersproject in Roemenië. Verder zal er koffie, thee en cake zijn tegen een kleine bijdrage. Ook zal er een fooienpot staan om extra bijdragen in te storten.

Alle scouts die niet op de RSW zijn, zijn erg welkom om deze dag mee te doen!

Alle informatie op een rijtje:
Wat: Circusvoorstelling gemaakt door de esta’s van de Vliegende Pijl
Waar: Clubhuis de boog, Verspronckweg 201.
Wanneer: Zaterdag 31 maart om 16.15 uur (kan uitlopen tot 16.45 uur)
Waarom: Geld inzamelen voor vrijwilligersproject in Roemenië
Toegang: 5,00 per persoon