Scouts en explorers aan de slag voor het zomerkamp!

11 mei, 2012

Beste buurtbewoner,

Wij zijn van de scoutinggroep de Vliegende Pijl. Deze zomer willen wij op zomerkamp naar Luxemburg, en om dit te kunnen realiseren zijn wij bezig met klusjes om onze reis te betalen.

Daarom komen wij op zaterdag 19 mei tussen 14.30 en 16.00 bij u langs om uw frituurvet, statiegeldflessen en kratten bier op te halen.
Voor €2,50 nemen wij tevens ook uw oud papier mee!

Aanvullende informatie:
De scouts (10-14 jarigen) gaan op zomerkamp binnen Nederland. Door vrijwillige leiding wordt dit kamp georganiseerd, met het verdiende geld zullen zij een bijzondere activiteit gaan doen, naast reguliere activiteiten als kamperen, kampvuur stoken, hiken et cetera.

De explorers (15-17 jarigen) organiseren zelf hun zomerkamp. Dit jaar gaan wij naar het buitenland, Wiltz in Luxemburg om precies te zijn. Hier gaan we kamperen op een scoutingkampeerterrein, hiken en veel activiteiten doen in sfeer van het televisieprogramma Wie is de Mol. De reis is een grote kostenpost.

We hopen u te kunnen helpen van uw frituurvet, oud papier en statiegeld-flessen af te komen, om daar een fantastische ervaring voor terug te krijgen.

Alvast hartelijk bedankt en graag tot ziens!
De Explorers en Scouts van Scoutinggroep de Vliegende Pijl.