Help de VP aan een nieuw grasveld!

18 november, 2013

De dekamarkt is vandaag gestart met een actie om wensen uit te laten komen voor verenigingen. Wij als scoutinggroep De Vliegende Pijl hebben ons met succes opgegeven. Onze wens is geld voor een nieuw, mooi grasveld om met alle kinderen op te spelen. Dit grasveld is de laatste jaren door allerlei gebeurtenissen veranderd in een veld van aarde, dat bij regen veranderd in een grote modderpoel.

De dekamarkt in de Meester cornelisstraat nabij de VP heeft ons uitgekozen om mee te strijden voor een bedrag van 1000 euro als we 1e worden. Bij een tweede plek krijgen we 750 euro en bij de derde plek 500.

Nu is de vraag aan alle ouders, familie en vrienden om zoveel mogelijk boodschappen te doen bij de dekamart. Doet u boodschappen bij de dekamarkt aan de meester cornelisstraat, dan willen we u vragen uw actie muntjes in de bak van de VP te gooien. Mocht u uw boodschappen bij een andere dekamart doen, dan willen wij u vragen uw actie muntjes te sparen en deze aan ons te geven, zodat wij ze in de bak bij de meester cornelisstraat kunnen gooien (elke deka vestigingen heeft namelijk andere wensen). Hoe meer actie muntjes er in onze bak komen, hoe meer kans we maken op die 1000 euro!

En natuurlijk willen we allemaal weer een mooi grasveld voor de deur van De Vliegende Pijl zien liggen waar alle kinderen op kunnen spelen!

We hopen op uw bijdrage aan deze actie door zelf uw actie muntjes in de VP bak bij de dekamarkt aan de meester cornelisstraat te gooien, of uw actie muntjes aan ons te geven zodat wij het kunnen doen.

Alvast heel erg bedankt namens alle leden van scoutinggroep De Vliegende Pijl!

Help de VP aan een nieuw grasveld!