Logboek van een Scout, Winterweekend 2013

12 november, 2013

Het is een gezellig  maar (iets) te bewegelijk weekend geweest. We moesten om 10:00 al bij het clubhuis zijn. Super vroeg. Toen iedereen er was gingen we fietsen naar het zwembad bij Center Parcs. Dat was echt vermoeiend want we hadden tegen wind!

Voordat we daar heen gingen, stopten we eerst bij het strand en deden daar wat spelletjes.

Met die spelletjes kon je geld verdienen dat we later nog nodig hadden. (Spullen voor bij het eten kopen, gasstel en eten voor de film)
Het was daarna nog super leuk in het zwembad met iedereen. Toen we in het clubhuis waren moesten 3 mensen van iedere patrouille eten gaan halen en de rest moest alles klaar zetten. Wij hadden sla, hamburgers, hotdogs, broodjes en venita ofzo (ijs). Later toen we alles opgeruimd hadden moesten we onze matjes klaar leggen. Toen moesten Bram, Job, Nick, Max, Helena, Maurice en ik onze matjes in het Estahok leggen. Toen gingen we met zijn alle film kijken (wreck-it ralph)

Wij moesten met zijn zevenen naar het esta hok en kregen toen te horen dat we geocaching gingen doen maar eerst moesten we iets oplossen voor de coördinaten. Toen we dat hadden gedaan gingen we er heen fietsen en ergens stoppen en vanaf dat punt lopen.

Na zoeken en lopen kwamen we bij een doosje maar wat daar in stond konden we niet oplossen dus we konden halaas niet verder. Dat was het weekend en was leuk. Het was me laatste weekend, volgende week ga ik met de andere overvliegen naar de explo’s. Dus dit is ook de laatste keer dat ik schrijf!

Doei!! –xxx- Kimberley