De Scouts hebben een creatief zomerkamp beleefd!

14 augustus, 2014

Dit jaar zijn de scouts op zomerkamp geweest naar Austerlitz, waarbij ze bezoek hebben gekregen van minister-president Rutte. Hierbij vroeg hij of de scouts hem wilde helpen met het verdelen van subsidie over de straat en museum kunstenaars, waarbij de scouts natuurlijk wilde helpen. Ze kregen ook bezoek van de museum en straat kunstenaars, halverwege de week bleek dat ze allebei boos waren op Rutte vanwege de subsidie. Tijdens de nachtdropping kwamen de oudste scouts er achter dat Rutte vermoord is! Ze hebben de koffer met subsidie meegenomen en eerlijk verdeeld over de kunstenaars.

Verder hebben de scouts een hike gelopen langs de piramide van Austerlitz. Er zijn mooie kunstwerken gemaakt door middel van het inspiratiebord van Adam Neate.  We hebben geprobeerd de kunstwerken te ruilen tijdens het shoppen. De scouts hebben paintball gespeeld, waarbij ze hun superheld moesten verdedigen. Tijdens levend tetris moesten de scouts allerlei uitdagingen ondergaan,  onder andere het raden van kunst door middel van hints.

Behalve dit hebben we  natuurlijk: voetbal gekeken, dilemma dinsdag gehad (en niet alleen op dinsdag), gesport, een avondspel gedaan, corvee gedaan, wat regen voorbij zien komen,  gezwommen, een bonte avond gehad, gezellig met ze alle gegeten en natuurlijk veel gelachen!

Wij als scoutsleiding hebben een tof kamp achter de rug. De foto’s zullen binnenkort op de site komen!

30 augustus begint het nieuwe scouting seizoen weer,  dan zullen we ook met ze alle de foto’s gaan bekijken. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes,

het scouts team