Gezellig Pinksterweekend op het Naaldenveld

14 juni, 2014

Afgelopen weekend zijn we met de Esta’s, Scouts en alle leiding een weekendje weg geweest naar het Naaldenveld. Aan het einde van vrijdagmiddag kwamen de leiding al wat eerder om samen met de Scouts alle tenten op te zetten. Nadat alle tenten stonden┬ákonden we gezellig met z’n allen bij het vuur gaan zitten om daarna onze tenten in te duiken.

De volgende ochtend, toen ook de Esta’s zich bij de groep hadden gevoegd, kwam er plotseling een rare vogel over het veld rennen. Het bleek een zeldzame vogel te zijn en de boswachter vroeg ons nadrukkelijk om er goed op te letten. Het bleek dat een vrouw namelijk een jas wou maken van de veren van deze vogel.

De esta’s, scouts en explo’s gingen allemaal hun eigen weg om zo veel mogelijk over de vogel te weten te komen en er voor te zorgen dat de veren niet in verkeerde handen vielen. We waren er van overtuigd dat de vogel het zou redden!

Het tegenovergestelde bleek helaas, de vogel was al meegenomen door de mevrouw. Teleurgesteld, zijn we terug gegaan naar het kampterrein.

Desondanks dat we de vogel niet hebben kunnen redden hebben we wel weer een gezellig weekend met z’n allen gehad. De foto’s volgen spoedig!

naaldenveld