Onze tweede iScout wereldreis

13 maart, 2014

Afgelopen zaterdag op 8 maart was het zo ver; onze 2e iScout-wereldreis.
Met ongeveer 35 stam- en bestuursleden begonnen we aan een avond vol creatieve opdrachten en reisvragen op het wereldwijdeweb. Online streden we tegen nog 200 andere groepen in Nederland, Zweden en Zwitserland.
Het clubhuis werd getransformeerd tot een waar internetcafé en het esta hok was de creatieve ruimte. Alle doe-opdrachten werden vastgelegd op foto of film en die werden geüpload naar het hoofdkwartier van iScout.
Zo moesten we typische VP koekjes bakken, een chocoladeletter in braille maken, een kegelbaan in de supermarkt maken, een nieuwe manier van koffiezetten bedenken, een afgelegen stam uitleggen wat iScout is, iemand aan de muur vastplakken etc etc. Super leuke opdrachten met hilarische foto’s als resultaat!

Helaas werd tijdens de avond duidelijk dat het hoofdkwartier het enthousiasme van de groepen had onderschat en dat het uploaden van foto’s en video’s van al de groepen iets teveel was: de servers gingen plat. Een officiële uitslag is er dus niet gekomen maar wij weten het wel…. de VP was op weg naar de nummer 1 positie!
iScout groepsfoto