VP en Kameleon Kinheim zetten zich in voor Serious Request!

4 november, 2014

Zoals bij sommige van jullie misschien al bekend is staat 3FM dit jaar met het Glazen Huis in Haarlem voor Serious Request. Samen met de Kameleon Kinheim (de scoutinggroep naast ons) hebben wij besloten op 15 november een grote dag te organiseren om geld op te halen voor de Serious Request actie van dit jaar!

Serious Request is een jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van het Rode Kruis. Drie dj’s zijn zes dagen opgesloten in het glazen huis en eten gedurende die periode niet. Dit jaar zet Serious Request zich in voor meisjes en vrouwen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Als scoutinggroepen hebben we besloten onze krachten samen te bundelen en gaan we proberen een groot geldbedrag op te halen door een open dag te organiseren met diverse spelletjes en activiteiten omtrent scouting

De kosten voor deze dag bedraagt €3 voor leden en €5 voor niet leden. Hiervoor krijg je een strippenkaart waarmee je de activiteiten kunt doen en wat lekkers te eten en te drinken kunt krijgen! Ook kunt u nog Serious Request merchandise kopen en meedoen aan onze loterij! De dag duurt van 11.00 tot 15.00 en vindt plaats op ons scoutingterrein. Het is een vrije inloop, dus kom gerust langs!

Neem vooral je broertje, zusje, opa, oma, vriendjes en vriendinnetjes mee!

Wij hopen dat iedereen er bij is!

Groetjes,
Het Serious Request Comité

3FM_SR14_Header