Weekend onbekend in ere hersteld!

14 juni, 2014

Na flink wat jaren afwezig te zijn geweest was het weer zover; de van der Hulsstam en aanhang ging op weekend onbekend. Al weken werden we bestookt door mailtjes van ene Jopo de Pojo en de verdenkingen van wie die mailtjes kwamen werden luidruchtig besproken. Op Hemelvaartsdag konden we eindelijk de Jopo’s in levende lijve ontmoeten.

Een auto-selfie-tocht bracht ons via een paar pitoreske plaatsen in Noord-Holland uiteindelijk op de golfbaan. Ballen en graspollen vlogen om de oren, we scoorden flink boven par maar ook een hole in one werd gescoord.

Het onbekende werd verder ingevuld met een stadswandeling door Monnickendam en bracht ons uiteindelijk bij een bloedstollende raftbaan in Zoetermeer. Adrenaline, water, veel water en een BBQ maakten deze dag compleet.

Uiteindelijk was het ook tijd om het thuisfront aan te laten sluiten. Alle kinderen, echtgenotes en een heerlijke maaltijd maakte dat we met iedereen terug konden kijken op een mooi weekend.  Jopo’s bedankt…wie durft de uitdaging volgend jaar aan?

Weekend Onbekend