Ben jij er bij tijdens de Boerenkoolloop 2016?

7 december, 2015

Op 9 januari 2016 is het weer zo ver, de opening van het nieuwe jaar: De Boerenkoolloop! Ook dit jaar belooft het weer een gezellige tocht te worden door de regio Haarlem en het Boerenkoolteam is al een aantal weken hard aan het werk om het zo leuk mogelijk te maken!

Voor iedereen die dit evenement niet kent, of de brief nog niet heeft gelezen, de Boerenkoolloop is een opkomst waarbij we met alle speltakken gaan hiken. Een van de leuke dingen aan deze hike is dat je ook je vader en moeder, opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes, mag uitnodigen om mee te lopen. Laat hun dan ook net als jij zich wel even inschrijven, dit is erg belangrijk anders kan je niet mee!

Gedurende deze hike gebeuren er vaak rare zaken, die we dan met de gehele groep proberen op te lossen. Dit sluiten we altijd af met het gezamelijk eten van… Boerenkool!

Kijk voor meer informatie in de brief die je, als het goed is, al hebt ontvangen in je postvak. Geen brief ontvangen? Neem dan even contact op met de leiding van jouw speltak, die proberen je dan zo snel mogelijk te helpen.

Inschrijven kan door hier te klikken en het formulier in te vullen!

Het Boerenkoolteam hoopt dat iedereen zich zo snel mogelijk aanmeld, wij hebben er in ieder geval al ontzettend veel zin in!Boerenkoolloop