Gedeelte van de leiding brengt bezoek aan Scout-In!

21 september, 2015

Zoals bij iedereen bekend was, waren er afgelopen weekend helaas geen opkomsten. Natuurlijk hebben we dit niet gedaan zonder een goede reden te hebben, de leiding was namelijk van vrijdag tot en met zondag in Zeewolde om mee te doen aan Scout-In 2015!

Op de Scout-In, tevens ook het eerste evenement op het nieuwe Scoutinglandgoed in Zeewolde, konden alle leidinggevenden, bestuursleden, vrijwilligers en Roverscouts van Scouting Nederland terecht voor workshops, het uitwisselen van idee├źn, tips en trucs op doen om Scouting nog leuker te maken! Zo hebben de Esta en Scouts leiding onder andere workshops gevolgd om beter om te gaan met insignes en hebben we ons verdiept in hoe we social media beter kunnen toepassen in onze groep! Daarnaast kon de leiding zowel overdag, als in de avond genieten van live muziek, toffe spellen en nog veel meer gezelligheid!

Van de Vliegende Pijl waren er acht mensen (van zowel de Esta’s, Scouts, Explo’s en het bestuur!) die samen met een aantal andere groepen uit de regio een supertof weekend hebben beleefd!

Groetjes van alle leiding en tot zaterdag!

Scout-In 2015