Das goed nieuws: Onze oude das komt terug!

14 april, 2016

Het is je de afgelopen tijd misschien wel opgevallen dat er een aantal andere dassen in de omloop zijn gekomen. De ScoutShop heeft iets veranderd aan alle Schotse dassen, waardoor onze McLean das plotseling bijna een andere das lijkt…

We hebben contact gehad met Scouting Nederland en de ScoutShop en die hebben helaas bevestigd dat de ‘oude dassen’ niet meer terugkomen in het assortiment. De afgelopen tijd hebben de leiding, het bestuur en de stichting nagedacht en gezocht naar een oplossing en we zijn blij om te vermelden dat die oplossing ook is gevonden: Er is contact geweest met iemand die de oude stof kan regelen en ook nog eens dassen er van wil gaan maken!

Momenteel weten we nog niks over de levertijd en de eventuele kosten, maar zodra we meer informatie hebben zullen we die zo snel mogelijk met jullie delen! We raden jullie aan in ieder geval geen dassen meer aan te schaffen bij de ScoutShop en hopen dan ook zo snel mogelijk iedereen te kunnen voorzien van onze oude vertrouwde das!

vpdas_mclean