De Boerenkoolloop was een mooie start van 90 jaar VP!

14 januari, 2016

Afgelopen zaterdag zijn wij het nieuwe jaar weer traditioneel ingegaan met de Boerenkoolloop.¬†Om 12.00 verzamelde een ontzettend grote groep mensen zich op clubhuis ‘De Boog’ om samen met ons het nieuwe jaar in te wijden. De openingsspeech werd echt verstoord door vier gabbers die met hun auto aan kwamen scheuren. Door het vernoemen van het 90 jarig bestaan van onze groep (Ja echt, dat is dit jaar!) dachten ze dat we het over de 90’s hadden… Raar.

Vol plezier heeft iedereen de (in 90’s stijl geschreven) tocht gelopen en enthousiast meegedaan met de posten. Teruggekomen op het clubhuis stond er een grote warme pan met boerenkool op ons te wachten en dat ging er heerlijk in! Nadat het bestuur en stichting nog een klein praatje hebben gehouden (We zoeken nog bestuursleden! Mail voor contact naar het bestuur!) hadden we natuurlijk nog de prijs voor het beste groepje!
Dit jaar ging team Snap met de boerenkoolstamper er van door! Van harte gefeliciteerd!

Wij kijken uit naar een waanzinnig tof 2016 die natuurlijk helemaal in het teken zal staan van ons 90 jarig bestaan, daar over binnenkort meer!

Als je wilt nagenieten van de Boerenkoolloop van dit jaar, kan je hier de foto’s terugkijken.

Boerenkoolloop 2016