In één kamp van het Land van Esta naar de Jungle!

28 juli, 2016

Enkele weken geleden waren de, toen nog, Esta’s uitgenodigd voor een etentje bij de Koning van het Land van Esta. Eenmaal aangekomen op de verzamelplek vertrokken we richting het kasteel, maar we waren nog geen vijf minuten onderweg of we werden onderschept door iemand van het Geheim Genootschap!

Hij vertelde ons dat het niet veilig was om naar de Koning te gaan, omdat hij slechte plannen had! De helper van het Geheim Genootschap bracht ons naar een schuilplek, een klein stuk verderop in de bossen! Naarmate de week verstreek kwamen er achter dat het een grote bende was in het Land van Esta… De Koning sloeg op de vlucht, nadat de Esta’s zijn handlangers hadden uitgeschakeld.
Toen ook zijn rechterhand, de Minister van Defensie, gevangen was genomen en er niemand meer met macht was in het Land van Esta, besloot het Geheim Genootschap om het Land van Esta op te heffen.

Ze vroegen ons of wij mee wilden verhuizen naar de Jungle, wat zou betekenen dat wij Welpen zouden worden. Vol enthousiasme (Want wie wil er nou in een leeg land achterblijven…) gingen wij natuurlijk mee en nadat alle kinderen en leiding geinstalleerd waren als Welp, was ons spannende zomerkamp verhaal eindelijk tot een goed einde gekomen!

De laatste avond hebben we traditioneel afgesloten met een bonte avond en een heerlijk smeulende BBQ.

De leiding en de kinderen hebben een hartstikke leuk zomerkamp gehad in Hilversum. Het was ook meteen dus het laatste Esta kamp, want vanaf nu zullen wij door het Scoutingleven gaan als Welpen! Binnenkort krijgen alle ouders hier nog een informatie brief over!

We wensen jullie een fijne zomervakantie, wel thuis, voor de buis, met een muis in het ziekenhuis! Tot volgend seizoen!

Groetjes, de Welpen leiding
Oe, Rikki, Chil, Baloe, Bagheera, Mor, Chikai, Rama, Jacala en Nagaina

Ps. Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hier!

Groepsfoto Welpenkamp 2016