Kunt u helpen ons 90 jarig bestaan nóg leuker te maken?

9 april, 2016

Het jaar 2016 is een bijzonder jaar voor ons als scoutinggroep! De Vliegende Pijl bestaat dit jaar 90 jaar en kunnen met trots zeggen dat we hiermee de oudste (en natuurlijk de leukste) scoutinggroep van Haarlem zijn. Onze 120 actieve jeugdleden draaien wekelijks gezellige opkomsten, soms een weekend en één keer per jaar zelfs een hele week! :-)
Om ons jubileumjaar te vieren hebben we drie grote activiteiten bedacht;

  • Een jubileumdag voor alle leden, ouders, broertjes en zusjes met een echte scouting- activiteit.
  • Een reunie voor leden en oud leden.
  • Een VP-magazine in de vorm van een glossy, 56 pagina’s dik met een oplage van 300 stuks.

Om dit allemaal te kunnen bekostigen zoeken we sponsoren, we hebben rond de € 600,- nodig om deze activiteiten te kunnen realiseren.
Bent u geïnteresseerd om een sponsoring te doen? Werkt u bij een bedrijf dat wil sponsoren? Dit kan in de vorm van een advertentie in het magazine. U kunt denken aan bijv. een kwart, een halve of een hele pagina (A4) waarbij de prijzen starten vanaf € 25,00 per advertentie.
U kunt uw eigen advertentie aanleveren en eventueel helpen wij u bij de opmaak van de advertentie als dat nodig is.

Sponsoren kan ook in de vorm van een materiële bijdrage aan één van de andere activiteiten. Te denken valt aan bijvoorbeeld het sponsoren van bijvoorbeeld eten en drinken tijdens de activiteiten. Ook hier is elke bijdrage welkom!
Als tegenprestatie kunnen wij een sponsor-vermelding doen op de onze Facebookpagina, de website en/of het aanbieden van reclamemateriaal of het ophangen van vlaggen en banners tijdens de bovenstaande activiteiten.
De doelgroep die u bereikt zijn onze leden van 7 tot 70 jaar, hun familie en vriendengroep. Met onze Facebookpagina bereiken we nog veel meer scouts en andere geïnteresseerden in de regio Haarlem (een gemiddelde post heeft een bereik van 2500 mensen!).
Ik hoop dat we wat voor elkaar kunnen betekenen en wacht uw reactie af. Voor het opgeven van uw advertentie of meer informatie kunt u contact opnemen met onze voorzitster Maja Brant via; bestuur@vliegendepijl.nl!

Op naar een prachtig 90 jarig jubileum jaar!

vp_logo_90_jaar_zondervp