Waarom wij nog steeds met een glimlach rondlopen…

9 september, 2016

Het is een week na onze reünie en nog steeds lopen we met een super grote glimlach rond…. We kunnen terugkijken op een mooie dag!

Al vroeg in de ochtend was het een drukte van jewelste in het clubhuis. De leiding was bezig met de voorbereiding van de eerste opkomst van het seizoen. In de keuken was een kookploeg bezig met de voorbereidingen van de BBQ. In het Welpenhok werd een heus VP-museum ingericht en buiten op het terrein werden lampjes en vlaggetjes opgehangen en de tafels en stoelen op het grasveld gezet.

Nadat de Welpen en Scouts aan hun opkomsten waren begonnen kwamen de eerste bezoekers al binnen. Iedereen keek er reuze naar uit bij te kletsen met oude vrienden en het was al snel een vrolijk gekakel in het museum. Het klonk vooral van ‘och, weet je dat nog?’ en ‘tjonge ja…dat was ik al weer helemaal vergeten!’
Nadat de opkomsten gesloten waren, was het aan Maja (onze groepsvoorzitster) de eer om de reünie officieel te openen. Een mooie speech en de uitreiking van het eerste VP-Magazine waren het startschot voor de rest van het feest.

De BBQ’s gingen aan en over het hele veld zaten groepjes mensen gezellig bij te kletsen.
Nadat alle buikjes vol waren was het tijd voor het VP-hoedje op/ VP-hoedje af spel. Er werden allerlei feitjes gevraagd over de geschiedenis van de VP en in groepen kon je hiermee punten verdienen. Het meest verrassende was wel dat sommige feiten niet eens meer herinnerd werden door de mensen die er toen zelf bij waren ;-)
Na al deze herinneringen kon de muziek gezellig aan en zo was het nog gezellig tot in de late uurtjes.

We willen iedereen die er was bedanken voor alle gezelligheid, we kijken nu al uit naar ons 100 jarig jubileum! Ben je benieuwd naar de foto’s? Die kan je hier bekijken!

VP90 Reunie Drone Shot