Tijd voor een reünie: Ben jij er ook bij?

4 mei, 2016

Zoals je wellicht al heb gelezen bestaat onze Vliegende Pijl dit jaar 90 jaar. 15 augustus 1911 werd ‘Groep 3’ als eerste Haarlemse groep opgericht. Op 19 februari 1923 werd H. Ratsma geïnstalleerd als lid van groep 3. Echter vanwege zijn geloof mocht er op zondag geen padvinderij worden bedreven, terwijl er juist veel activiteiten op zondag plaatsvonden. Na eerst binnen deze club met een eigen patrouille (de koekoeken) te hebben gedraaid werd op 26 mei 1926 de Haarlemse CJMV padvinders Vereniging opgericht, wat later de Vliegende Pijl is gaan heten.

Dit jaar zijn er twee grote festiviteiten ter ere van ons jubileum. 11 juni is er een vossenjacht op Het Naaldenveld voor alle leden en hun ouders, hier volgt snel meer info over!
Op 3 september is er een reünie voor alle (oud) leden van de VP. De komende maanden zullen over beide evenementen en ook over de geschiedenis van de VP veel voorbij komen op de website, Facebook en wellicht nog andere media. Houdt dus alles goed in de gaten en laat het vooral weten als je ook nog speciale aandenken of anekdotes hebt van jouw 90 jaar Vliegende Pijl!

De inschrijvingen voor de reünie (inclusief de BBQ!) zijn in ieder geval al vast geopend, dus vanaf nu kan je je op deze pagina inschrijven!

Alle benodigde info zal ook verschijnen op onze speciale 90 jarig jubileum pagina!

oude_clubhuis

Als dit ons gebouw is waar je voor het laatst bent geweest: Dan moet je zeker komen! ;-)