Voor het tweede jaar op rij in de top 10 van de iScout!

7 maart, 2016

Afgelopen zaterdagavond was de #iScout16 en na ons succes van vorig jaar (de 5e plek) gingen we dit jaar opnieuwvoor zo’n geweldige plek! Vanaf ’s ochtends vroeg waren de eerste mensen op het gebouw om ons clubhuis te voorzien van internet en toen dat eenmaal in de lucht was, was het aftellen naar de start van de iScout om 19.00! Nadat we met z’n allen een hapje hadden gegeten en Fabian die helemaal vanuit zijn werk in Kabul was terug gekomen genoeg begroet was(Kabul? Dat ligt hierrrrr) konden we van start!

Het Doe-Opdrachten team heeft op deze zaterdagavond alle 30(!) opdrachten die beschikbaar waren succesvol gedaan, onze kettingreactie, het werkstuk van dit jaar, was ruim op tijd ingeleverd, het reisvragen team heeft tot de laatste seconde de meest ingewikkelde vragen beantwoord en het upload team heeft teveel bijgedragen aan de 19Gb data die we verstookt hebben via het internet.

Om 23.00 zat het er op, hebben we de ongelooflijke chaos in het clubhuis opgeruimd en was het wachten op de uitslag gestart… Om 23.40 was het bekend: Van de 334 teams die meededen zijn wij op de 9e plek geëindigd, als hoogste van onze regio! Dat is natuurlijk een geweldige prestatie en het tweede jaar op rij dat we in de top 10 staan!

Via deze weg nogmaals dank aan de iScout reisleiding die er voor zorgden dat wij ons complete clubhuis weer op de kop hebben kunnen zetten en op naar volgend jaar!