90 jarig jubileum gevierd met een geslaagde vossenjacht!

12 juni, 2016

90 jaar Vliegende Pijl is niet mis en daarom hadden we afgelopen zaterdag een groot feest op het Naaldenveld. Ouders, broertjes en zussen waren allemaal uitgenodigd!

Het Naaldenveld zag er super feestelijk uit met allemaal ballonnen en slingers en na de opening mochten we op jacht naar vossen.
Long John Silver, een  Witte en Zwarte Ridder, Sjeik Rijker dan Rijk, een buikdanseres, twee indianen, en enge  heks, de  blauwe prinses en nog veel meer…. Allemaal themafiguren die we de afgelopen jaren op kampen hebben langs zien komen en samen brachten zij dus meer dan genoeg herinneringen naar boven van de afgelopen 90 jaar!

Nadat we (bijna) alle vossen hadden gevonden was er een kampvuur waar we broodjes konden bakken aan een stok! Ondertussen hadden de ouders ook ontzettend hun best gedaan en was er een heel groot buffet met allemaal lekkere dingen; pannenkoeken, wraps, quiche, pastasalade, worstenbroodjes, fruit en taart.

Natuurlijk hebben de speltakken ook een leuke act aan de ouders laten zien bij het kampvuur, zijn we nog met Gonny op berenjacht geweest en uiteraard hebben we veel kampvuur-klassiekers gezongen.

Moe maar voldaan verliet iedereen met een speciaal jubileumnaambandje het terrein, terugkijkend op een gezellige dag! Zo gezellig dat we heel stiekem al ideeën hebben om niet tot het volgende jubileum te wachten voor we een volgende familiedag organiseren…

Wil je nog even nagenieten van deze gezellige dag? Dat kan! Je vindt alle foto’s namelijk op deze pagina!

Vossenjacht groepsfoto!