Wij zoeken jouw meest favoriete Scouting nummer óóit!

12 juni, 2016

Het is zondagochtend en je gaat de trap af om je bakkie koffie te zetten. Het zomerkamp van dit jaar zit er net op, dus een bak koffie is misschien geen slecht plan… Je zakt onderuit op de bank en om nog beter wakker te worden zet je even de radio aan. En dan hoor je plots dat ene nummer, wat je doet denken aan je zomerkamp van afgelopen week. Weet je nog, toen je hem stond mee te zingen tijdens de afwas en de rest van de speltak je raar aankeek? Dat maakt allemaal niet uit, want als er één ding nu is veranderd in jouw leven, dan is het wel dat dit nummer voor altijd is verbonden aan dit zomerkamp!
Of dat ene nummer wat de leiding iedere ochtend mee wakker maakte op het Pinksterweekend van 10 jaar geleden. Zodra dat nummer voorbij komt, schieten je gedachten toch terug naar 10 jaar geleden.

Muziek kan een hoop los maken en een hoop mooie herinneringen oproepen en dat weten wij als geen ander! Onderhand hebben we al 90 jaar geweldige herinneringen opgebouwd met z’n allen en dus ook al een hoop nummers verslonden. Daarom zijn wij benieuwd naar jouw meest favoriete scouting nummer aller tijden! Het mag van alles zijn, van Keesie de Jordaan bij het kampvuur, Jan Smit die de Esta leiding als hun wekker heeft, het nummer ‘Let’s get Happy’ van de Haarlem Jamborette of dus het nummer waar je graag mee afwaste tijdens het zomerkamp in 2005!

Je kan jouw stem vanaf vandaag uitbrengen op onze speciale pagina ‘De VP Muziek top 10 aller tijden‘, te bereiken door het klikken op dat mooie oranje linkje!

De uitslag volgt ergens op een speciale manier tijdens een van onze vele VP90 evenementen!

Gaan wij nog even wegdromen bij ons favoriete scouting nummer….

Listening to Music