Wit, witter, gewit… En nog veel meer natuurlijk!

13 maart, 2016

Als ouder of VP’er heb je gisteren vast gezien dat er in en rondom het clubhuis hard werd gewerkt door verschillende mensen (stichting, bestuur, Vrienden van de VP, vrijwilligers en ga nog maar even door). Het was namelijk de jaarlijkse NLDoet dag, een dag die volledig gewijd is aan het helpen op verenigingen!

Ook wij deden na de successen van de afgelopen paar jaar weer mee en het resultaat mag er écht weer zijn! Zo zijn de muren van de gang, het Esta hok en het Scouts/Explo hok helemaal opnieuw gewit! Na de opening in 2003 was ons wit toch niet meer zo heel erg wit… ;-)
Ook is de lambrisering van het Estahok omgetoverd van een zee naar Esta groen, is er een hek geplaatst aan de kant van de Delft, is de voordeur opnieuw gesteld zodat ie soepel sluit, is het terrein weer een beetje opgeruimd en nog veel meer kleine klusjes die echt nodig waren!

We willen via deze weg iedereen bedanken voor zijn inzet gisteren, het clubhuis is er echt weer op vooruit gegaan en daar mogen we met z’n allen best trots op zijn!