Met z’n allen dezelfde kant op!

26 oktober, 2017

Met trots mogen wij vertellen over de leidingdag. Dit is een jaarlijks terugkerende middag en avond waarbij we met elkaar teambuilden. Dit jaar deden alle leiding van de speltakken weer mee en ook de stichting en het bestuur waren aanwezig. We hebben met elkaar uitdagende teamspellen gespeeld en gepraat en nagedacht over de vormgeving van de speltakken.

De avond begon met het onderwerp de ‘VP identiteit’. Waar herken je een VP-er aan en wat maakt ons nou echt dé VP? Om een klein tipje van de sluier op te lichten kwamen we er op uit dat we een soort grote gezellige familie zijn waarbij iedereen welkom is. Levendigheid, soms wat chaotisch en eigenzinnig.
Daarna hebben de teams met elkaar gesproken over de randvoorwaarden voor een goede samenwerking. Natuurlijk mocht de stoelendans niet ontbreken, er was stoelendans 2.0 bedacht maar dat bleek voor deze leiding, het bestuur en de stichting toch wel erg moeilijk.
Nadat het bestuur en de stichting samen hebben nagedacht over een toekomst plan voor de VP en de leiding per speltak nog stellingen en casussen hadden besproken was het tijd voor een afsluitend potje palletbal.
Het was een interessante dag waarbij iedereen weer even met hun VP-neus in dezelfde richting stond. Er is veel besproken en we kunnen er weer een seizoen tegenaan met z’n allen!