Vier geweldige eerste opkomsten bij de Bevers!

2 oktober, 2018

De Bevers hebben nu vier opkomsten gedraaid en we mogen stiekem al best spreken van een succes! We hebben een opkomst ingrediƫnten verzameld om cake te versieren. Met een groot smokkelspel moesten we bij de bank geld halen om bij de winkel de ingrediƫnten te kopen voor op de cake. Maar de Bevers kregen van de bank maar 1 muntstuk per keer dus moesten ze goed samenwerken om alles te kunnen kopen!
We hebben creatief gedaan met verf, eerst leerden de Bevers kleuren mengen en zelf kleuren toveren en daarna mochten ze zichzelf verven op een echt schildersdoek! We hebben ook nog geverfd met onze voeten, dat voelde heel gek maar ook lekker glibberig. Daarna lekker met de voeten in een teiltje met zeep en warm water.
Ook hebben we een opkomst gekookt, echte groente soep gingen we maken. De Bevers mochten zelf de groente snijden en het hele clubhuis rook heerlijk naar de soep! Daarna gingen we ook nog heksensoep maken, een grote teil met water en de Bevers gooide alles erin wat ze buiten vonden, sommige durfde zelfs met hun handen te roeren in de ”vieze” soep. Dat was grote pret!
Afgelopen zaterdag zijn de met een speurtocht naar de kweektuinen gelopen, alle Bevers mochten oefenen met de ”routetechniek”. Het lezen van een route aanwijzing op papier, het bleek dat ze dat al heel goed kunnen! In de kweektuinen hebben we het kabouterpad gelopen en op het grasveldje limonade gedronken en een ontbijtkoek gegeten.

Zo doen we elke week wat leuks! Ook benieuwd of de Bevers wat voor jou zijn? Je mag altijd bij ons komen kijken. Stuur een mail naar bevers@vliegendepijl.nl voor meer informatie.