Het slechte weer stond ons niet in de weg bij NLDoet

17 maart, 2019

Gisteren, zaterdag 16 maart, was het tijd voor NLDoet. Deze jaarlijks terugkerende klusdag staat bij ons altijd in het teken van het opknappen van ons gebouw en terrein.

Desondanks het slechte weer, regen en harde wind waren geen uitzondering, stond er om 10 uur in de ochtend een grote groep vrijwilligers klaar om aan de slag te gaan. De hele dag zijn zij bezig geweest met kleine en grote klussen. Dakgoten schoonmaken, vloeren schrobben en schilderen, het riool opnieuw aansluiten, het groen rondom het clubhuis snoeien en opruimen, het deurbeslag van de toiletten vervangen, pionierpalen schillen, lantarenpalen repareren, een mooi nieuw bord bij de ingang plaatsen, het houthok impregneren; slechts een kleine opsomming van alles wat is gedaan!

We willen via deze weg dan ook alle leiding, ouders, stamleden en andere vrijwilligers onwijs bedanken voor hun hulp, waarbij extra dank ook uit gaat naar een moeder van een van onze Welpen die in de middag brownies kwam brengen! We mogen trots zijn op een dag als gisteren, waarbij er zo waanzinnig veel werk is verricht door deze mensen.