Seizoen van start met nieuwe voorzitter en schoonmaakdag!

24 augustus, 2020

De zomer zit er bijna weer op en, desondanks de vele maatregelen en de vreemde periode waar we door heen gaan, betekent dat altijd dat er rondom het clubhuis het een ander moet gebeuren. Op anderhalve meter afstand van elkaar kwamen afgelopen zaterdag een aantal leiding, bestuur, stichting en leden van de stam bij elkaar om de handen uit de mouwen steken. Zo kunnen we aanstaande zaterdag toch weer van start in een schoon en opgeruimd clubhuis!

De speltakken hebben hun hokken opgeruimd en uitgezocht, het gras ligt er bij als een biljartlaken en al het onkruid is verdwenen. Daarnaast zijn alle algemene ruimtes opgepoetst en hebben we de koppen even bij elkaar gestoken: hoe nu verder in deze rare tijd? In de loop van deze week worden alle ouders en leden geïnformeerd over hoe het nieuwe seizoen er uit zal komen te zien.

Verder zijn we trots om te vermelden dat Niels Bloem de voorzittershamer heeft overgenomen van Maja. De afgelopen negen jaar heeft zij zich actief ingezet als voorzitter, waarvoor we haar ongelooflijk willen bedanken! We wensen Niels veel succes met zijn nieuwe rol in het bestuur.

We kijken uit naar de start van de opkomsten en durven te zeggen dat we ook nu weer een prachtig seizoen gaan beleven! Tot snel!