Eindelijk weer aan de bak met NLDoet (en je kan nog helpen!)

30 mei, 2021

Al een aantal jaar doen we mee met de landelijke actie NLDoet, een jaarlijkse en landelijke vrijwilligersdag. Nadat het vorig jaar in 2020 niet door kan gaan, kon het dit jaar gelukkig weer wel én met prachtig weer. Verdeeld over meerdere dagen is er door een kleine groep vrijwilligers (o.a. bestuur, stichting, ouders en (oud-)leden) weer hard gewerkt. Zo zijn er een riool en regenwaterafvoer gegraven, is er grasgemaaid, een vloer opnieuw geschilderd, groen gesnoeid en een hek achter de container geplaatst. Daarnaast is onze vaste klusploeg wekelijks bezig om de gevels te vervangen of repareren, waarna de schuur- en schilderploeg het afmaakt. De zijkanten van het clubhuis zijn inmiddels klaar en voor de zomer hopelijk ook de voorkant.

Ook jij kan, achteraf, nog helpen: we zijn op korte termijn op zoek naar een nieuwe grasmaaier. De voorkeur gaat daarbij uit naar een handmotormaaier op benzine, omdat delen van het gras vrij stug zijn en een andere maaier niet goed werkt. Ben jij of ken jij iemand in het bezit van zo’n maaier die er graag vanaf wil, neem dan graag even contact op via stichting@vliegendepijl.nl.

Namens de groep en de stichting willen we iedereen bedanken die, op welke manier dan ook, zijn steentje heeft bijgedragen aan deze dag(en). Op naar nog meer fijne en zonnige dagen!