Loop jij ook mee met de afsluiter van dit seizoen?

7 juni, 2021

Via deze weg willen we alle leden uitnodigen voor de Boerenkoolloop op zaterdag 26 juni, die traditioneel gezien natuurlijk de eerste opkomst van het nieuwe jaar is. Helaas konden we dit in januari niet organiseren gezien de maatregelen, maar met de huidige situatie is er veel meer mogelijk. De Boerenkoolloop doet dit jaar dus dienst als afsluiter van het seizoen!

Onderweg kom je langs meerdere leuke posten, zoals de chocomel post en de worstenpost, waar je ook diverse spelletjes kan doen. De wandeling is geschikt voor jong en oud! De toch start en eindigt bij ons clubhuis. We zouden het leuk vinden als, behalve natuurlijk alle leden, ook zoveel mogelijk ouders, broertjes en  zusjes (of broers en zussen) meedoen. De tocht is voor iedereen geschikt om aan mee te doen, ook voor de  allerkleinsten. De lengte van de tocht is ongeveer 8 kilometer.
Gezien de maatregelen zijn er ditmaal een aantal dingen anders:

  • Je kan alleen lopen met je eigen gezin, zodat we op deze manier ‘bubbels’ creëren;
  • Helaas is er geen avondeten mogelijk binnen de maatregelen;
  • Je vertrekt met je eigen groepje binnen een tijdslot en er zal dus niet geopend of gesloten worden met de gehele groep;
  • De winnaar zal online, na afloop, bekend worden gemaakt via ons Instagram kanaal.

Alle definitieve informatie, inclusief jouw tijdslot, volgt uiterlijk donderdagavond 24 juni. Naar verwachting zal het tijdslot vallen tussen 12:00 en 13:30. Je kan jouw gezin/team aanmelden via deze pagina. Zorg er dus voor dat je in één keer iedereen aanmeldt.

Kan je niet meelopen? Meld je dan af bij de organisatie. Zo zijn we goed op de hoogte van wie er wel en niet aanwezig zijn. Aan- of afmelden voor de Boerenkoolloop kan tot en met zaterdag 19 juni.