Kom een handje helpen tijdens NLDoet op 11 maart

22 februari, 2023

Jaarlijks doen we met een grote groep vrijwilligers van De Vliegende Pijl mee aan de landelijke NL Doet dag van het Oranjefonds. Tijdens deze dag, dit jaar op 11 maart, pakken we weer een aantal klussen op in en rondom het clubhuis. Vind je het leuk en heb je tijd dan ook jij ook van harte welkom om op deze zaterdag te komen helpen.

De klussen die op het programma staan die dag variëren van schuren (luiken), graven, hekwerk opknappen, onkruid wieden, gras zaaien etc. Dus of je nu wel of niet handig bent, wel of niet sterk bent: Voor iedereen is er wel wat te doen. Een van de wat grotere klussen is een stuk grond afgraven, tegelen en hek verplaatsen zodat het speelveld groter wordt.

Vanaf 09:45 uur staat de koffie klaar. Voor een hapje, drankje en lunch wordt gezorgd en rond 16:00 uur sluiten we de dag af. Lukt het je niet de hele dag er te zijn, ook voor een paar uurtjes ben je van harte welkom (bijvoorbeeld tijdens de opkomst van de kinderen).

Wil je en kan je komen helpen laat dit dan weten door te mailen naar stichting@vliegendepijl.nl en geef ook even aan waar jij handig in bent en wilt helpen (helpen met de catering mag ook natuurlijk).

Heb je thuis een snoeischaar, werkhandschoenen, schep, kruiwagen, schroefmachine, verlegsnoer of ander handig materiaal, dan zou het ideaal zijn als je dit mee kan nemen. Tot dan!