Kom naar de VP Buitendag op 15 april!

3 maart, 2023

We nodigen iedereen uit om op 15 april deel te nemen aan de VP-buitendag! Leden, vrienden, familie, buurtgenoten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om de activiteiten te beleven die speciaal voor deze dag zijn georganiseerd.

De deur staat open van 13:00 tot 16:00 voor bezoekers van alle leeftijden. Er zijn allerlei leuke activiteiten te verwachten, waaronder kratjestapelen, brood bakken op het kampvuur, een escaperoom, schminken en het maken van een eigen sleutelhanger. Alle activiteiten zijn op open inloop. Je mag dus kijken, meedoen en gaan en staan waar je wil. Ben je nieuwsgierig naar de groep en het clubhuis? Onze echte scouting-goeroe en actief betrokkene bij de bouw van het clubhuis (2003) zal meerdere keren een rondleiding geven en je meenemen in de verhalen van het gebouw.

Scoutinggroep de Vliegende Pijl is onderdeel van Scouting Nederland, een organisatie die zich richt op de persoonlijke ontwikkeling van jongeren door middel van avontuurlijke en educatieve activiteiten. Scoutinggroep de Vliegende Pijl is gericht op kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot en met 21 jaar en biedt een plek waar zij zich kunnen ontwikkelen, vrienden maken voor het leven en onvergetelijke avonturen kunnen beleven.

Bram (leiding) over de Vliegende Pijl:

De Vliegende Pijl is als een tweede familie. Sommige vrienden hier ken ik al vanaf mijn 4e levensjaar. Het is altijd thuiskomen. Mijn gaafste herinneringen en avonturen leiden eigenlijk allemaal wel terug naar de Vliegende Pijl. Het is ook al lang niet meer knoopje, vuurtje tentje. In tegendeel! Scouting is vooral een hele gezellige club! Veel vrienden van nu zien en horen mijn verhalen en vinden het jammer dat ze hier zelf vroeger niet mee in aanraking zijn gekomen. Ik raad je sterk aan iedereen mee te nemen naar de open dag op 15 april.”

Bekijk ook ons Facebook Event