Vacatures bestuur en stichting

15 juni, 2010

De Vliegende Pijl is een florerende leuke Scoutinggroep die is aangesloten bij Scouting Nederland.

Naast de speltakleiding die zich het hele jaar door inzet om het de jeugdleden zo plezierig mogelijk te maken bij de scoutingactivteiten, is er ook een verenigingsbestuur en een stichtingsbestuur. De Vliegende Pijl kent sinds een paar jaar, op nadrukkelijk verzoek van Scouting Nederland, twee bestuursorganen. Een vereniging en een stichting. Kort samengevat zorgt de vereniging voor de scoutingactiviteiten en het dagelijkse gebeuren bij de club. De stichting gaat over het materiaal, gebouwen en het geld.

Zowel de leiding als het bestuur bestaat volledig uit vrijwilligers die zich belangeloos voor de leden inzetten. Zowel leiding als bestuur proberen we volledig uit de eigen gelederen te bemannen. Maar dat betekent wel dat we af en toe nieuwe vrijwilligers nodig hebben.

Zo kunnen we zeker voor bestuursfuncties wel wat extra menskracht gebruiken. Momenteel bestaan er diverse vacatures voor zowel vereniging- als stichtingsbestuur.

We nodigen belangstellenden, waaronder ouders van leden, dan ook van harte uit zich aan te melden. Heeft u een klik met scouting? Vindt u ook dat onze leiding zich zo geweldig inzet voor uw kinderen? Misschien wordt het tijd om iets terug te doen en u als vrijwilliger aan te melden!

Bent u enthousiast en zet u zich graag belangeloos in voor plezier en ontwikkeling van kinderen? Een bestuursfunctie kost zes tot tien avonden per jaar. Voor groepsactiviteiten wordt soms ook een beroep op u gedaan. Afhankelijk van uw belangstelling en kwaliteiten kunt u in aanmerking komen voor diverse bestuurstaken bij zowel de vereniging als de stichting.

Meld u aan bij onze groepsvoorzitter bestuur@vliegendepijl.nl of bij de leiding.