Vrienden van de VP

Het doel van de Vrienden van de VP is het oprichten van een netwerk van bekenden die betrokken willen blijven bij de Vliegende Pijl.

Met het lidmaatschap van de Vrienden van de VP hopen we extra geld binnen te halen om leuke activiteiten voor de onze leden te organiseren. Maar we hopen ook dat de Vrienden te benaderen zijn voor klus activiteiten of ons kunnen helpen bij het vinden van bijvoorbeeld gratis materialen of een wasmachine, dit is allemaal vrijblijvend natuurlijk.

Voor wie?

  • Betrokken VP-ers, die niet ingeschreven staan als lid van Scouting Nederland;
  • Oud-leden, jeugdlid of leiding;
  • Ouders van leden;
  • Overige bekenden

Contributie

De contributie van het Vrienden-lidmaatschap bedraagt 25 euro per jaar. Je bent dan geen lid van Scouting Nederland maar van de stichting De Vliegende Pijl.

Waarom zou ik Vriend van de VP worden?

Aan alle kanten komen er bezuinigingen op ons af. Uiteraard willen we onze activiteiten wel voortzetten en daarom zoeken we naar andere bronnen. We willen als scoutinggroep wel onze dank uitten naar de Vrienden en daarom staat er wel wat tegenover: allen Vrienden mogen gratis deelnemen aan onze jaarlijkse Boerenkoolloop, inclusief maaltijd en Boerenkoolborrel (1 consumptiebon). En hopelijk nog veel gezellig middagen, avonden en andere scoutingactiviteiten!

Vragen over het lidmaatschap

Heb je een vraag over de Vrienden van de VP en/of jouw lidmaatschap? Neem dan contact op met het bestuur.

Schrijf je in als Vriend van de VP!