Welpen

Leeftijd: van 7 t/m 11 jaar
Opkomst: zaterdagmiddag 14:00 tot 16:30 uur

Onze opkomst begint altijd met een spel waarbij de kinderen even hun energie kwijt kunnen, waarna we aan ons programma beginnen. Iedere week staat er een leuke opkomst op het programma waarbij de Welpen zichzelf en hun omgeving al spelenderwijs kunnen ontdekken. Zo is er onder andere ruimte voor bewegingsspellen, creativiteit, Scouting technieken en is er op onze groep veel aandacht voor de sociale interactie. Door de grote variƫteit in programma is er voor elk kind een uitdaging en ontspanning te vinden in onze groep.

Normaal zijn onze opkomsten op zaterdagmiddag, maar een paar keer per jaar maken we hier een uitzondering op. Dan blijven we een nachtje op het clubhuis slapen, of op een kampterrein in de buurt! Dit betekent vaak een weekend vol gezelligheid, leuke spellen en spannende verhalen!

Het seizoen sluiten we traditioneel af met zomerkamp, wat betekent dat we een week lang in een ander clubhuis verblijven en spannende avonturen beleven, waarbij we soms zelf bezoek krijgen van ruimtewezens, piraten en andere spannende figuren…

Programma

Datum Programma Bijzonderheden Extra informatie
20 mei Snel!! Bel de Brandweer!!
27 mei Pinksterweekend Groepsweekend Meer informatie volgt
3 juni Rood, wit, blauw
10 juni Ratatouille
17 juni Je ziet door de bomen het bos niet meer
24 juni Heb jij een waterpistool?
1 juli Van ruilen komt huilen
8 juli Vergeet je zwemspullen niet! Meer informatie volgt
15 juli Geen opkomst Zomervakantie
22 juli Zomerkamp Meer informatie volgt