Lid worden

Als Scouting je leuk lijkt, kan je vrijblijvend drie keer gratis meedraaien. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan van tevoren wel even contact op met de leiding van de desbetreffende speltak. Wanneer je hebt gekeken en graag lid wilt worden, kan je onderstaand formulier invullen. De leiding van de speltak van jouw voorkeur zal dan vanzelf contact met je opnemen!

Contributie

De contributie bedraagt €127,50 per jaar. Hierbij zijn ook de kosten voor speciale opkomsten inbegrepen. De kosten voor het Pinksterweekend en het zomerkamp zijn niet bij de jaarlijkse contributie inbegrepen.

Uniform

Andere bijkomende kosten zijn die van het uniform, dat gedragen wordt tijdens alle opkomsten. Het uniform bestaat uit een spijkerbroek, een blouse met badges en een groepsdas. De blouse en de das zijn verkrijgbaar bij de ScoutsShop (Maus Gatsonidesweg 4, 2031AG Haarlem). Voor de openingstijden kan je hier terecht.

In de zomer kan het groeps-shirt het uniform vervangen. Het shirt kost €10 en is te verkrijgen bij de leiding.

Inschrijven

Let op! Het versturen van onderstaand formulier is geen directe garantie op een lidmaatschap. Schrijf je alleen in na overleg met de leiding van de desbetreffende speltak, om teleurstellingen te voorkomen.