#VPiScout15, wij zijn er klaar voor!

2 maart, 2015

5 auto’s, 480 meter kabel, 3 switches, 1 Wi-Fi access point, 12 laptops, 1 printer, 1 beamer,  30 enthousiaste en creatieve deelnemers en heel veel toffe opdrachten vormen samen het perfecte recept in wat beloofd een mooie zaterdagavond te worden op 7 maart. Dan doen we namelijk weer mee met de iScout, voor het derde jaar op rij! Nadat we in ons eerste jaar op een redelijk mooie plek 20e plek waren geëindigd , gingen we vorig jaar volop voor de eerste plek. Helaas bleken de server van de iScout het niet aan te kunnen en kwam er geen uitslag…

En daarom gaan we er dit jaar weer met meer dan 100% enthousiasme tegen aan! Tijdens de iScout strijden we tegen meer dan 256 (!) andere teams van over de hele wereld. Dit doen we door middel van Doe-Opdrachten, een groot werkstuk maken en lastige Reisvragen te beantwoorden, waarbij de meest geweldige resultaten tevoorschijn komen!

We hopen dit jaar echt een plek in de top 5 te kunnen bemachtigen, wilt u volgen hoe het gaat bij de iScout? Hou dan de hashtag van de iScout in de gaten, namelijk #iScout15. Wil je onze strijd om de eerste plek volgen? Dat kan! We introduceren dit jaar namelijk onze eigen hashtag: #VPiScout15, volg via deze link alles wat er in en rond ons clubhuis gebeurd op 7 maart!