Stem op de Vliegende Pijl voor gratis zonnepanelen!

24 september, 2014

Wil jij dat de Vliegende Pijl een set gratis zonnepanelen wint? Breng dan nu je stem uit op zonnestrijd.nl. Samen met 170 andere Scoutingverenigingen in heel Nederland dingen wij mee naar de hoofdprijs: tien zonnepanelen op het cluhuis!. Stemmen kan vanaf 24 september tot en met 31 oktober.

Natuur & Milieu deelt, met steun van de ASN Bank, vijf sets zonnepanelen uit aan Scoutinggroepen. De groep die de meeste stemmen krijgt, wint tien zonnepanelen. Voor de 2e en 3e plaats zijn tweemaal acht zonnepanelen beschikbaar. Scoutinggroepen die op de 4e en 5e plek eindigen, krijgen elk zes zonnepanelen. Op 1 november maakt Natuur & Milieu de winnaars bekend. De zonnepanelen worden in november door Eneco bij de winnaars geïnstalleerd.

Scouting en zonnepanelen

Scouting Nederland is de grootste jongerenorganisatie van Nederland met 100.000 jeugdleden en 25.000 vrijwilligers. Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting worden kinderen en jongeren uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen. Gebruikmaken van duurzame energie past goed bij de maatschappelijk bewuste houding die Scouting Nederland haar leden meegeeft.

Stemmen

Op de website www.zonnestrijd.nl (Link gaat naar ons stemformulier!) kan heel Nederland zijn stem uitbrengen op zijn favoriete Scoutinggroep. Onder de stemmers verloot Natuur & Milieu tien Wakawaka-lampen. Ook is er een aparte prijs voor de Scoutinggroep met de meest originele stemmenwervingsactie. Stemmen kan van 24 september tot en met 31 oktober.