Word Vriend van de VP!

15 december, 2011

Per 1 januari 2012 worden de Vrienden van de Vliegende Pijl opgericht! Het doel van dit initiatief is het oprichten van een netwerk van bekenden die betrokken willen blijven bij de Vliegende Pijl. Met het lidmaatschap van de Vrienden van de VP hopen we extra geld binnen te halen om leuke activiteiten voor de VP-leden te organiseren. Maar we hopen ook dat de Vrienden te benaderen zijn voor klusactiviteiten of ons kunnen helpen bij het vinden van bijvoorbeeld gratis materialen of een wasmachine, dit is allemaal vrijblijvend natuurlijk.

Voor wie?

– Betrokken VP-ers, die niet ingeschreven staan als scoutinglid
– Oud-leden
– Oud-leiding
– Oud-bestuursleden
– Ouders van jeugdleden
– Ouders van stamleden
– Ouders van oud-VP’ers
– Overige bekenden

Contributie

De contributie van het Vrienden-lidmaatschap bedraagt 25 euro per jaar. Je bent dan geen lid van Scouting Nederland maar van de stichting De Vliegende Pijl.

Waarom zou ik Vriend van de VP worden?

Aan alle kanten komen er bezuinigingen op ons af. Uiteraard willen we onze activiteiten wel voortzetten en daarom zoeken we naar andere bronnen. We willen als scoutinggroep wel onze dank uitten naar de Vrienden en daarom staat er wel wat tegenover: allen Vrienden mogen gratis deelnemen aan onze jaarlijkse Boerenkoolloop, inclusief maaltijd en Boerenkoolborrel (1 consumptiebon). En hopelijk nog veel gezellig middagen, avonden en andere scoutingactiviteiten!

Inschrijven?

Inschrijven kan eenvoudig via dit formulier!
We hopen dat er veel vrienden van de VP ook daadwerkelijk Vriend willen worden. Vertel het voort!

Meer informatie

Voor meer informatie kan er worden gemaild naar: ledenbeheer@vliegendepijl.nl

Het Vrienden van de VP-team a.i.
Ger Elskamp
Arno van Oeffel
Hannah-Martha van der Stel