Gebouw

Het clubhuis “de Boog” is 22 meter lang en 12,5 meter breed. Bij de inrichting van het terrein en het gebouw is rekening gehouden met de mogelijkheid tot verhuur aan een groep waarbij leiding in een aparte zaal kan slapen. Het clubhuis is verhuurbaar voor groepen van 20 personen tot 40 personen.

Het clubhuis beschikt over een natte ruimte. Deze natte ruimte bestaat uit een grote en een kleine wasbak, 1 douches, 3 toiletten en een invalidentoilet met douche.

Het gebouw bevat een bruto vloeroppervlak van maar liefst 275 m² met een entree, een grote hal, twee ruime lokalen (een van 71 m² en een van 58 m²), een grote keuken en een natte ruimte. De zolders en het magazijn worden niet verhuurd. Daarnaast is er nog een stamhok, waar bijvoorbeeld de leiding kan slapen. Deze ruimte is 36  m². in deze ruimte bevinden zich een aantal banken en een bar. Ideaal voor de leiding om na een drukke dag je even terug te trekken.

De keuken van 24 m² is uitgerust voor koken in grote groepen met een vierpits fornuis en twee grote losse branders. Boven de kookpitten is een grote afzuiger aanwezig. In het midden van de keuken is een grote tafel met stoelen. Twee aanrechten met veel werkruimte en spoelbakken complementeren het geheel. Een koelkast met vriezer is uiteraard aanwezig. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een wasmachine, vaatwasser en natuurlijk het koffiezetapparaat.

Adres clubhuis
Scoutingclub de Vliegende Pijl
Clubhuis de Boog
Verspronckweg 201 A

2023 BG Haarlem