Estakamp 2015: Een geslaagde week in Zoetermeer!

22 juli, 2015

Zo’n drie weken geleden ontving iedereen plotseling een uitnodiging van een belangrijke Hertog, die ons uitnodigde om een week te verblijven in een van zijn kastelen. Zo’n aanbod konden we natuurlijk niet afslaan en dus vertrokken we zaterdag 4 juli naar Zoetermeer! Een heerlijke locatie met een groot eigen terrein, maar toch bleek er iets niet te kloppen…

Het was namelijk zo dat de dochter van de Hertog al op de eerste dag ontvoerd werd! Nogal verbaasd wisten we niet zo goed wat we moesten doen, maar met de hulp van de Witte Ridder kwamen we er snel achter hoe het allemaal zat. De verloofde van de dochter van de Hertog bleek de Zwarte Ridder te zijn en hoopte de Hertog zijn plaats via een slechte manier in te nemen en zo de baas van het land te worden… Gelukkig hebben de Esta’s weten te voorkomen dat de Zwarte Ridder de heerser van het land zou worden en staat nu de dochter van de Hertog aan het hoofd van het land!

De laatste avond hebben we traditioneel afgesloten met een bonte avond, gezellig rondom het kampvuur.

Al met al hebben zowel de leiding als de kinderen een heerlijke week gehad in Zoetermeer. We kijken uit naar het nieuwe seizoen, maar eerst zal het merendeel van de Esta leiding deze week nog op de Haarlem Jamborette gaan!

We zien jullie in het nieuwe seizoen!

Groetjes,
Rikki, Chil, Baloe, Oe, Bagheera, Mor, Rama, Chikai en onze zomerkampgasten Shere-Kahn en Hannah-Martha!

Zomerkamp 2015 esta's