Doe boodschappen bij de Vomar en steun onze groep

22 december, 2016

Het bestuur heeft een fraaie overeenkomst gesloten met Vomar Voordeelmarkt. Iedereen die bij Vomar Voordeelmarkt hun dagelijkse boodschappen doen, krijgt gratis een Klant-is-Koningkaart.

Die kaart biedt veel voordeel – o.a. sparen met hoge rente – maar met de kaart kan ook de kas van de VP flink worden gespekt. En daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!

Het enige wat je als lid van de VP moet doen, is bij de Vomar Voordeelmarkt zo’n Klant-is-Koningkaart aanvragen en deze even bij ons registreren. (registeren kan door het nummer en de kaarthouder te mailen naar penningmeester@vliegendepijl.nl of bij je leiding af te geven.

Bij het afrekenen van de boodschappen worden de totaalbedragen steeds op de kaart opgeteld. Na 3 maanden wordt over het totaal van de door jou besteden bedragen 0,5% door Vomar Voordeelmarkt overgemaakt naar onze club.
Dat kan aardig oplopen en… jij en wij hoeven er verder niets voor te doen!

Met andere woorden: koop allemaal je dagelijkse boodschappen bij de Vomar Voordeelmarkt en zorg dat je die Klant-is-Koningkaart gebruikt. Je wordt er zelf beter van – want Vomar Voordeelmarkt is een zeer voordelige supermarkt – maar wij als club profiteren er ook van. We rekenen op je!