Komende periode geen opkomsten of weekenden

24 maart, 2020

In navolging van de aangescherpte maatregelen vanuit het kabinet, zijn alle opkomsten en andere bijeenkomsten tot nader order (in ieder geval alles tot en met 1 juni) komen te vervallen. Dit houdt in dat sowieso het Pinksterweekend ook niet door zal gaan. Wat betreft de zomerkampen houden we alles actief in de gaten en doen we ons uiterste best jullie hier op tijd alle informatie over te bieden. Vooralsnog is er geen sprake van dat de kampen niet door zullen gaan.

We balen onwijs dat het seizoen tot een abrupt einde heeft moeten komen. De leiding, het bestuur en alle andere vrijwilligers hadden nog veel leuke dingen op de planning staan en we kunnen dan ook niet wachten om weer met z’n allen een zaterdag op het clubhuis door te brengen.

We beseffen als geen ander hoe belangrijk ieder zijn gezondheid is, dus blijf binnen wanneer mogelijk en hou anderhalve meter afstand. En niet vergeten:

Ik beloof mijn best te doen een goede scout te zijn. Iedereen te helpen waar ik kan en me te houden aan de Scoutingwet. Ik wil samen met anderen het goede zoeken en bevorderen. Jullie kunnen op mij rekenen.

Hopelijk tot snel en blijf veilig!

Namens de leiding van alle speltakken, het bestuur en de stichting