Einde van een mooi scoutingjaar… Op naar 2018!

23 december, 2017

Vandaag was de kerstopkomst en dat is traditioneel altijd de laatste opkomst van het jaar! We mogen weer terugkijken op een druk en prachtig scouting jaar, waarin wij onze vrijwilligers opnieuw willen bedanken. Zonder jullie was dit natuurlijk nooit mogelijk geweest!

Het jaar 2017 begon met een succesvolle boerenkoolloop: Nog nooit hadden we zoveel deelnemers! Ook andere groepsopkomsten, zoals het Pinksterweekend, waren weer een daverend succes! Daarnaast hebben de Scouts weer hard hun best gedaan op de RSW, zamelden de Roverscouts geld in tijdens Koningsdag voor een prachtig zomerkamp in Duitsland, hebben de Welpen een fijn zomerkamp beleefd, hebben de Explo’s voet gezet in Wiltz, hebben al onze leden een prachtig bedrag opgehaald met de verkoop van loten en ga zo nog maar door!

Ook de leiding zat niet stil! Er zijn weer onwijs veel trainingen gevolgd om er voor te zorgen dat onze opkomsten en zomerkamp nog beter en leuker worden en hebben ze zich ook mogen vermaken op de Scout-In.

Omtrent het clubhuis zelf is ook weer voldoende gebeurd, zo is er een prachtige muurschildering bijgekomen in het Welpenhok en stonden er wekelijks weer veel mensen voor ons klaar om mee te helpen met het dagelijks onderhoud.

We mogen terugkijken op een prachtige scoutingjaar en vanaf nu ook vooruit kijken naar 2018: Er staat weer veel moois op de agenda, waar jullie uiteraard altijd als eerste van op de hoogte zijn!

Al onze leden, Vrienden van de VP, ouders, vrijwilligers: We wensen jullie fijne en veilige feestdagen en een prachtig 2018!