Kom je ook naar het Pietenfeest bij de Bevers?

25 november, 2018

Zaterdag 1 december is het grote Pietenfeest bij de Bevers en dit feest willen we graag met zoveel mogelijk kinderen uit de buurt delen. Daar wil je natuurlijk bij zijn! Ook Piet heeft beloofd dat hij er zal zijn.

Wat kan je verwachten?
Samen met andere kinderen beleef je een spannend avontuur. Piet heeft ons laten weten dat hij een probleem heeft en we hopen dat we hem met elkaar kunnen helpen door allerlei toffe activiteiten en opdrachten te doen. Door middel van deze opdrachten en spelletjes komen we steeds dichterbij de oplossing. Hopelijk kunnen we Piet op tijd helpen!

Wie en wanneer?
Iedereen van 5 en 6 jaar oud is uitgenodigd, dus kom samen meespelen met je vriendjes, vriendinnetjes, familie of buren. Het feest begint om 11.00 uur op ons clubhuis aan de Verspronckweg en duurt tot 12.30 uur. Ons clubhuis staat aan de Verspronckweg 201a (bij de stoplichten tussen de huizen door, over het bruggetje, het eerste clubhuis aan de rechterkant).

Laat je even weten of je komt? Stuur ons een mailtje via: bevers@vliegendepijl.nl

Kan je 1 december niet, maar ben je wel nieuwsgierig wat de bevers de andere zaterdagen van het jaar allemaal doen? Kom dan gerust eens een keertje op een andere dag kijken. Zie meer informatie onder het tabblad ‘Bevers