Speltakken, bestuur en stichting zijn trots op elkaar!

17 februari, 2019

Afgelopen zaterdag, 16 februari, was het na de opkomsten tijd voor teambuilding. De Bevers, Welpen, Scouts, bestuur en de stichting hebben hun zaterdagavond doorgebracht op het clubhuis om te werken aan het groepsgevoel.

Tijdens deze avond stond het thema ‘Trots op elkaar’ centraal, waarbij de aanwezige groepen zich richten op wat zij van elkaar waarderen. Naast dat we dit uitspraken, gingen we ook in discussie over bepaalde groepskwesties, uitdagingen die plaats kunnen vinden tijdens een opkomst of misschien wel daarbuiten als vrijwilliger. Het leverde prachtige gesprekken op tussen de speltakken!

Uiteraard zaten wij niet de gehele avond stil. Er was nog voldoende ruimte om buiten meerdere groepsspellen te spelen, bijvoorbeeld het spel waarbij iedereen geblinddoekt drie touwen moest vinden en elkaar knopen. Je kan je wel voorstellen dat het een redelijke chaos werd, maar leuk was het zeker! Uiteraard werd de avond afgesloten met nog een meer dan gezellige borrel.

Het was goed en gezellig om met zijn allen een teambuilding-avond als deze te hebben. We mogen trots zijn op onze vrijwilligers!