SponsorKliks

Omdat de subsidie voor scoutinggroepen in Haarlem elk jaar weer afneemt is de Vliegende Pijl altijd op zoek naar nieuwe vormen van inkomsten. Zo doen we bijvoorbeeld sinds jaar en dag mee aan de Vomar actie en hebben we sinds twee jaar een container voor het inzamelen van frituurvet.

Via deze weg willen we jullie graag informeren dat de Vliegende Pijl weer een nieuwe vorm van inkomsten heeft gevonden in de vorm van SponsorKliks.

Hoe werkt het?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via de pagina van de Vliegende Pijl op SponsorKliks.nl wordt gedaan. SponsorKliks stort 75% van deze commissie op de bankrekening van de Vliegende Pijl. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en hier profiteren wij direct van! Je heb zelfs geen extra account nodig voor de website van SponsorKliks.
Veel bekende webwinkels zijn aangesloten bij SponsorKliks, denk aan Bol.com, Zalando, Hema, Wehkamp, VTwonen, Coolblue en Thuisbezorgd.nl. Dus een steentje bijdragen aan de kas van de Vliegende Pijl is nog nooit zo makkelijk geweest!

Om het nog eenvoudiger te maken hebben wij een link naar onze SponsorKliks pagina toegevoegd op de website van de Vliegende Pijl. Op deze pagina kun je ook de inkomsten via SponsorKliks bekijken zodat je kunt zien dat elke steentje bijdraagt! Je vind deze pagina op onderstaand adres.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6347

Je kunt ook de Vliegende Pijl rechtstreeks opzoeken op SponsorKliks.nl. Let op, er zijn meer groepen die Vliegende Pijl heten maar we hebben ons logo toegevoegd zodat er geen misverstand kan ontstaan.

Ook heeft SponsorKliks een app gemaakt voor je mobiele telefoon. Deze kun je vinden door te zoeken naar SponserKliks in de Android Play store of in de iOS App store. Zo kan je overal de club steunen!